Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești Bozsoki și Hruban s-a înființat în data de 30.08.2023. În cadrul societății funcționează executorul judecătoresc BOZSOKI NOÉMI, numită în funcție prin Ordinul Ministrului Justiției la data de 22.12.2021 și executorul judecătoresc HRUBAN DENISA-ANCUȚA numită în funcție prin Ordinul Ministrului Justiției la data de 18.07.2023.

SCPEJ BOZSOKI ȘI HRUBAN

Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Cluj

               Suntem o echipă dedicată de executori judecătorești cu o vastă experiență în domeniul executării silite. Ne concentrăm asupra facilitării și asigurării unei executări eficiente a titlurilor executorii, respectând în același timp drepturile și interesele părților implicate.

            Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, cu abilități extinse în domeniul juridic și al executării silite. Ne concentrăm asupra rezolvării problemelor într-un mod eficient și echitabil, oferind clienților noștri încredere în procesul de executare silită.

Executori judecătorești cu experiență în îndeplinirea unui serviciu de interes public constând în executarea silită a dispozițiilor cu caracter civil din titlurile executorii precum și alte atribuții date prin lege în competența lor.

Executorul judecătoresc

BOZSOKI Noémi

bozsoki@executarecluj.ro

Executorul judecătoresc

HRUBAN Denisa-Ancuța

hruban@executarecluj.ro